Η ατυχία συνεχίζει να δοκιμάζει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς στα μέσα της εβδομάδας… πιστοποιήθηκε ότι ο Γιάννης Μυστακίδης θα λείψει αναγκαστικά για μερικές εβδομάδες από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν προσέθεσαν εκ νέου «πονοκέφαλο» στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος για ακόμη μια φορά φέτος θα αναγκαστεί να προβεί σε αλλαγές σχήματος και προσώπων, όσον αφορά την ενδεκάδα για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ελλείψει του Μυστακίδη, οι, ούτως ή άλλως περιορισμένες λύσεις στην επίθεση μειώθηκαν περαιτέρω, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο σχηματισμός του Παναθηναϊκού. Όπως όλα δείχνουν, στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός δεν θα παραταχθεί με 3-5-2 αλλά με μια παραλλαγή του 4-3-3, ώστε να καλυφθούν, όσο γίνεται, τα κενά στην επίθεση.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί σε ρόλο εξτρέμ, με τον Χατζηγιοβάνη να πηγαίνει στο απέναντι «φτερό» (αριστερά) και τον Δώνη να διατηρεί τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Όσον αφορά τον άξονα, προβάδισμα έχει η τριάδα των Λουντ – Τζανδάρη και Κάτσε.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου