ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άλλο ένα επικό σχόλιο στο προφίλ του Χεζόνια… (pic)

Ό,τι καλύτερο είδαμε στο προφίλ του.

Άλλο ένα επικό σχόλιο στο προφίλ του Χεζόνια... (pic)

Ο Μάριο Χεζόνια απολαμβάνει τις τελευταίες εβδομάδες το δικό του «limit up» στους Μάτζικ, έχοντας εκμεταλλευτεί πλήρως τις αλλαγές που έχουν συμβεί στο ροτέισον λόγω τραυματισμών.

Η ανοδική πορεία του Κροάτη συμβαίνει την περίοδο που στο Ορλάντο έχουν μπει σε σκέψεις για την ανταλλαγή του, γεγονός με το οποίο δεν συμφωνούν οι φίλαθλοι της ομάδας, που εκφράζουν την επιθυμία τους για την παραμονή του.

Κάπως έτσι, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, οι φίλοι των Μάτζικ έχουν αφήσει αρκετά μηνύματα υπέρ της παραμονής του, δίπλα στα… κλασικά πλέον, αιτήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του στο ΟΑΚΑ.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, ένα από τα σχόλια κατάφερε να κλέψει την παράσταση: «Μάριο μείνε στο Ορλάντο και εγώ θα σου δώσω το Nintendo μου», ανέφερε ένας οπαδός των Μάτζικ…

https://www.instagram.com/p/BfSRtqPBitb/?taken-by=supermariohezonja

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...