ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλική νίκη επί του Πανιωνίου με Τζέιμς και Πέιν (pics)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 81-63 του Πανιωνίου στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, παρουσία Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τους Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν να αγωνίζονται στο ματς.

Φιλική νίκη επί του Πανιωνίου με Τζέιμς και Πέιν (pics)

Ευκαιρία για ξεμούδιασμα είχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, δίχως την παρουσία οπαδών.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν των «κυανέρυθρων» με 81-63, με τους Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν να παίρνουν λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι. Αντίθετα, ο Νίκος Παππάς δεν αγωνίστηκε καθώς ανέβασε πυρετό, ενώ οι Λοτζέσκι – Αντετοκούνμπο συνέχισαν την ατομική προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλικό διεξήχθη υπό την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 26-6, 20-21, 18-16

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...