ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ξανά… αλλαγές στα πλάνα του Ουζουνίδη

Οι νέες συνθήκες οδηγούν τον Εβρίτη τεχνικό προς νέο... λίφτινγκ όσον αφορά τη σύνθεση αλλά και την ενδεκάδα εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Και ξανά... αλλαγές στα πλάνα του Ουζουνίδη

Η ατυχία συνεχίζει να δοκιμάζει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς στα μέσα της εβδομάδας… πιστοποιήθηκε ότι ο Γιάννης Μυστακίδης θα λείψει αναγκαστικά για μερικές εβδομάδες από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν προσέθεσαν εκ νέου «πονοκέφαλο» στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος για ακόμη μια φορά φέτος θα αναγκαστεί να προβεί σε αλλαγές σχήματος και προσώπων, όσον αφορά την ενδεκάδα για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ελλείψει του Μυστακίδη, οι, ούτως ή άλλως περιορισμένες λύσεις στην επίθεση μειώθηκαν περαιτέρω, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο σχηματισμός του Παναθηναϊκού. Όπως όλα δείχνουν, στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός δεν θα παραταχθεί με 3-5-2 αλλά με μια παραλλαγή του 4-3-3, ώστε να καλυφθούν, όσο γίνεται, τα κενά στην επίθεση.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί σε ρόλο εξτρέμ, με τον Χατζηγιοβάνη να πηγαίνει στο απέναντι «φτερό» (αριστερά) και τον Δώνη να διατηρεί τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Όσον αφορά τον άξονα, προβάδισμα έχει η τριάδα των Λουντ – Τζανδάρη και Κάτσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.