ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μουνιέ: « Θα μείνω για να βοηθήσω»

Ο Άντονι Μουνιέ σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα μείνει για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Μουνιέ: « Θα μείνω για να βοηθήσω»

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Αισθάνομαι καλά, ήταν μακρύς ο χρόνος της αποθεραπείας. Θα κάνω προπόνηση και θα δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι ενόψει ΑΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι είχα δύο τραυματισμούς».

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα και πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω στον Παναθηναϊκό. Δεν ξεχνάω ότι αυτός ο σύλλογος μου έδωσε το χέρι όταν βρισκόμουν σε δύσκολη κατάσταση και τώρα εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω στις δυσκολίες που υπάρχουν. Θα μείνω εδώ να βοηθήσω την ομάδα μου».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ: «Πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι. Για να γίνει αυτό πρέπει να σκοράρουμε. Στον προηγούμενο αγώνα αυτό ήταν το πρόβλημά μας, ότι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Την Δευτέρα πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μία ομάδα που μπορεί και έχει την ποιότητα να τα καταφέρει. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες».

Για τις δυσκολίες στην προσαρμογή των νέων παιδιών: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και υπάρχει πίεση. Οι νέοι παίκτες φέρνουν μαζί τους την όρεξη και το πείσμα. Όταν ήμουν εγώ νέος ήμουν στη Λυών που είναι μεγάλος σύλλογος και ξέρω πως δεν είναι εύκολο. Οι νέοι παίκτες όμως πρέπει να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που έχουν».

Για το αν βλέπει μέλλον με αυτές τις συνθήκες: «Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε θετικές σκέψεις. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο και το γεγονός ότι δεν έχουμε καλά αποτελέσματα παίζει ρόλο. Πρέπει να κάνουμε το παν στα παιχνίδια που έχουμε ακόμα για να έχουμε μία σεζόν που σώθηκε κάπως. Οι φίλαθλοί μας ακολουθούν και πρέπει να τους δώσουμε χαρά και να τιμήσουμε το έμβλημα στη φανέλα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...