ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουζούκης: «Πονάμε για τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιάννης Μπουζούκης αναφέρθηκε στο πόσο πονάνε τον Παναθηναϊκό τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου.

Μπουζούκης: «Πονάμε για τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:

Για το αν ζει διαφορετικά τώρα τα προβλήματα: «Οχι όπως τα ζούσα και πριν, δεν έχει διαφορά από τότε που ήμουν στην Κ20, υπάρχουν προβλήματα αλλά εμείς ασχολούμαστε μόνο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι».

Για τον αγώνα στην ΑΕΛ: «Πάμε να πάρουμε το πρώτο μας διπλό, ώστε να μας ανέβει η ψυχολογία, για τη συνέχεια. Δεν μπορώ να σας πω πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της χρονιάς αλλά εμείς προσπαθούμε να βοηθάμε την ομάδα από κάθε πόστο».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι εύκολη η προσαρμογή στην μεγάλη ομάδα: «Δεν είναι εύκολο, η πίεση είναι μεγάλη, αλλά για αυτό είμαστε εδώ, για να πάρουμε μια ευκαιρία και να βοηθήσουμε τον σύλλογο. Σίγουρα την πονάμε την ομάδα, είμαι έξι χρόνια εδώ. Όχι ότι τα άλλα παιδιά δεν την πονάνε αλλά εμείς σίγουρα την πονάμε παραπάνω».

Για το ντεμπούτο του και αν το περίμενε νωρίτερα: «Θεωρώ πως έχω προσαρμοστεί σε ένα μεγάλο ποσοστό, όχι στο 100%, περίμενα το ντεμπούτο νωρίτερα δεν ξέρω όμως αν θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα».

Για τα καλά λόγια του Κώστα Φρατζέσκου: «Σίγουρα είναι τιμή μου να ακούω τέτοια πράγματα από έναν τέτοιο άνθρωπο. Δεν ξέρω τι έχει δει, με έχει βοηθήσει όμως πολύ και με έχει συμβουλέψει και σαν άνθρωπο και πάνω σε αυτό το κομμάτι του ποδοσφαίρου».

Για το αν μπορούν να σταθούν τα παιδιά από την κ20: «Είμαστε σε ένα τεράστιο σύλλογο, δεν μπορεί να σταθεί στα δύσκολα, πρέπει να δουλέψει».

Για την καλή πορεία της κ20: «Είμαστε μια οικογένεια και είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε χημεία και δέσαμε όλοι μαζί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...