ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Το δίδυμο Τζέιμς – Πέιν και τα δύο «ερωτηματικά» του Πασκουάλ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Παναθηναϊκός για το ματς με τους Ρώσους, με τον Τσάβι Πασκουάλ να θέτει στην εξίσωση δύο παίκτες, περιμένοντας να δει την κατάσταση των υπολοίπων.

Το δίδυμο Τζέιμς - Πέιν και τα δύο «ερωτηματικά» του Πασκουάλ

Ο Καταλανός τεχνικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη διακοπή της Basket League, ορίζοντας φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Στο ματς το οποίο διεξήχθη με κλειστές τις πόρτες για το κοινό και τα ΜΜΕ, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 81-63 των «κυανέρυθρων», με την προσοχή του Πασκουάλ και του επιτελείου του να είναι στραμμένη στα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Οι Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν συμμετείχαν στο φιλικό και είναι δεδομένη η παρουσία τους στη 12άδα για το κρίσιμο ματς της Παρασκευής (23/2, 19:00) με τη Χίμκι στη Ρωσία, με το «τριφύλλι» να ταξιδεύει εκεί με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την μονιμοποίησή τους στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο Αμερικανοί ανεβάζουν ρυθμούς εν όψει Χίμκι, από κοινού με τους υπόλοιπους διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές, την ίδια ώρα που ο Τσάβι Πασκουάλ καλείται να μάθει σύντομα το τι μέλλει γενέσθαι με δύο περιπτώσεις.

Ο λόγος για τους Θανάση Αντετοκούνμπο και Ματ Λοτζέσκι. Ο μεν πρώτος ταλαιπωρείται από θλάση αλλά κρίνοντας ότι η αποθεραπεία του πηγαίνει αρκετά καλά δεν αποκλείεται να κάνει… ντεμαράζ και να ταξιδέψει τελικά στη Ρωσία με την υπόλοιπη αποστολή. Όσο για τον δεύτερο, αναμένεται να κάνει άλλη μια προσπάθεια για να προπονηθεί εντός της εβδομάδας ώστε να φανεί εάν θα ενσωματωθεί στην αποστολή.

Η μοναδική σίγουρη επιστροφή πάντως είναι εκείνη του Νίκου Παππά, ο οποίος δεν συμμετείχε στο φιλικό με τον Πανιώνιο λόγω του ότι βρισκόταν σε εμπύρετη κατάσταση, ωστόσο σήμερα, το αργότερο αύριο θα βρίσκεται σε θέση να προπονηθεί εκ νέου σε φουλ ρυθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...