ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φοβερή ατάκα Γιάννη: «Αν δεν έπαιζα μπάσκετ…»

Ευδιάθετος και... ατακαδόρος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του All Star Game.

Φοβερή ατάκα Γιάννη: «Αν δεν έπαιζα μπάσκετ...»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες για τη στήριξή τους. Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορώ! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην… καρφώσει ο ΛεΜπρόν από πάνω μου».

Για τις δηλώσεις του Μάτζικ Τζόνσον: «Είναι ένα σπουδαίο κομπλιμέντο, από τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από έναν παίκτη που παρακολουθούσα πριν έλθω στη λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνω προσγειωμένος και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είναι ωραίο να ακούς καλά λόγια από σπουδαίους παίκτες».

Για το απίστευτο κάρφωμα πάνω από τον Χάρνταγουεϊ των Νικς: «Είμαι απλώς ανθρώπινο ον»!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς βιώνει μέχρι στιγμής το ταξίδι του στο ΝΒΑ: «Είναι πέρα από τη φαντασία μου! Θα παίξω σε δεύτερο All-Star Game, θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το βραβείο του MVP και κουβαλάω μια ομάδα στις πλάτες μου. Το αποδέχομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι».

Για την προοπτική να δουλέψει με τον Κόμπι Μπράιαντ: «Θα είναι κάτι ασύλληπτο! Όπως εξήγησα, θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίζω και ο Κόμπι έχει την mamba mentality. Έχει πέντε δαχτυλίδια και μπορεί να σου δώσει ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στα νέα παιδιά: «Να μάθουν τα βασικά. Δεν θα το κατανοήσουν στην αρχή αλλά θα το θυμούνται στα επόμενα χρόνια της καριέρας τους. Τώρα δεν το καταλαβαίνουν όμως δεν πρέπει να πηδάνε επίπεδα».

Για το τι θα έκανε στα 23 του χρόνια αν δεν έπαιζε μπάσκετ: «Μάλλον θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...