ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Τελευταία «ζαριά» για φέτος στην επαρχία

Γιατί η νίκη στη Λάρισα είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό.

Τελευταία «ζαριά» για φέτος στην επαρχία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη Λάρισα στο «AEL FC Arena» (19:30) και παρά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων και στο αγωνιστικό σκέλος, οφείλει να δείξει τον καλύτερό του εαυτό, παίρνοντας το διπλό στη Θεσσαλία.

Η τρέχουσα σεζόν είναι, για πάμπολλους λόγους, εφιαλτική για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό όσον αφορά την κατάταξη (11η θέση, 24 βαθμοί), μην έχοντας καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμα, έστω μια εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τη σεζόν 2017-18, ο Παναθηναϊκός μετρά 5 ισοπαλίες και 6 ήττες μακριά από την έδρα του. Συγκομιδή που εν πολλοίς ευθύνεται για την άσχημη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας που έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς στην έδρα της και 5 εκτός αυτής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, το «τριφύλλι» έχει σημειώσει άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ, αγνοώντας τη νίκη στην επαρχία από τις 18 Φεβρουαρίου του 2017 και το εμφατικό 5-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ανήμερα της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. Έκτοτε, έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος και οι «πράσινοι» αναζητούν ακόμη ένα «τρίποντο» στην επαρχία.

Τα αποτελέσματα στην επαρχία είναι τα εξής:

25/2/17 Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-0

20/8/17 Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 1-1 10/9/17 Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 1-0 29/9/17 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 2-0 21/10/17 Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1 4/11/17 Αστ. Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0 17/12/17 Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-1 13/1/18 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 3-2 10/2/18 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1

Όπως εύλογα μπορεί να γίνει αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο φάσμα της δημιουργίας ενός ακόμη αρνητικού ρεκόρ, στο οποίο μπορεί να μπει ένα τέλος μέσω της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Αναμέτρηση που αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του «τριφυλλιού» για διάσωση των προσχημάτων, καθώς είναι το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην επαρχία για τη σεζόν 2017-18. Εάν οι «πράσινοι» αποτύχουν και σήμερα να πάρουν το διπλό, τότε οι προσπάθειές τους θα πάρουν παράταση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει εκτός έδρας αναμετρήσεις μόνο στο λεκανοπέδιο, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τον Ολυμπιακό (4/3), την ΑΕΚ (18/3) και τον Πανιώνιο (22/4), ενώ θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τη Λαμία, τον Αστέρα, τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.