ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το σχόλιο του Τζέιμς για το… παράδοξο με τους Κυπελλούχους! (pic)

Εδώ που τα λέμε και εμείς κάπως έτσι νιώσαμε όταν το διαβάσαμε.

Το σχόλιο του Τζέιμς για το... παράδοξο με τους Κυπελλούχους! (pic)

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες κατάφεραν να αναδείξουν τους νέους Κυπελλούχους για τη σεζόν 2017/18.

Έξι χώρες (Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία, Σερβία, Γερμανία και Ιταλία) διοργάνωσαν τους αντίστοιχους τελικούς κυπέλλου, όπου συνέβη ένα… παράδοξο γεγονός. Σε καμία από τις προαναφερθείσες, δεν κατέκτησε το τρόπαιο σύλλογος που βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague.

Στην Ελλάδα, κυπελλούχος αναδείχθηκε η ΑΕΚ που συμμετέχει στο Basketball Champions League, στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα (15η φέτος), στην Τουρκία η Εφές (16η φέτος), στη Γερμανία η Μπάγερν (δεν συμμετέχει στην Ευρωλίγκα), στην Ιταλία η Τορίνο (δεν συμμετέχει στην Ευρωλίγκα) και στην Σερβία η Παρτιζάν (δεν συμμετέχει στην Ευρωλίγκα).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός αυτό προκάλεσε εντύπωση και στον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος κοινοποίησε την ενδιαφέρουσα λίστα του Hoopshype, σχολιάζοντας το εξής: «Παράδοξο». Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από τη λίστα λείπει η Ζαλγκίρις Κάουνας, που επικράτησε της Λιέτουβος στον αντίστοιχο λιθουανικό τελικό και φέτος βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.