ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπαιξε με πυρετό ο Δώνης

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε εμπύρετος στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Θεσσαλία, βγάζοντας μάλιστα και την ασίστ στο γκολ του Λουντ.

Έπαιξε με πυρετό ο Δώνης

Κάθε εβδομάδα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστεί ένα ρόστερ με αρκετά προβλήματα, τα οποία προκύπτουν συνεχώς και προσαυξάνουν τις διαθέσιμες επιλογές του.

Στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, ο Εβρίτης τεχνικός θα μπορούσε να παρατάξει ενδεκάδα χωρίς τον Χρήστο Δώνη, καθώς ο 23χρονος μέσος και… εκτελών χρέη σέντερ φορ βρισκόταν σε εμπύρετη κατάσταση.

Ωστόσο, ο Δώνης είπε στον Ουζουνίδη ότι θα μπορέσει να παίξει, όπως και έγινε, δίνοντας μια λύση στον 50χρονο κόουτς, ο οποίος σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να σκεφτεί κάποια λύση για να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δώνης έπαιξε στο «AEL FC Arena» και μάλιστα ήταν ένας εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού, βγάζοντας την ασίστ στον Ρόμπιν Λουντ, την οποία μετέτρεψε σε γκολ (το μοναδικό της αναμέτρησης) στο 19ο λεπτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...