ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φοβερό ξέσπασμα Ισπανού προπονητή, θύμισε Μαλεζάνι! (vid)

Θα μπορούσε να είναι... μαθητής του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Φοβερό ξέσπασμα Ισπανού προπονητή, θύμισε Μαλεζάνι! (vid)

Πέρασαν 13 χρόνια από το ξέσπασμα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι ενώπιον των εκπροσώπων Τύπου, με την εν λόγω στιγμή να έχει περάσει πλέον στη σφαίρα του μύθου.

Φτάσαμε στο 2018 και απ’ ότι φαίνεται, υπάρχουν… μιμητές του στυλ Μαλεζάνι, με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Ριβέρα, ο οποίος άστραψε και βρόντηξε, σε σκηνικό που θύμισε αρκετά το αντίστοιχο με τον Ιταλό συνάδελφό του.

Ομοιότητες υπάρχουν, όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.