ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «αυτοτρολάρισμα» του Κάτσε και η συνέχεια από τον Αυλωνίτη! (pics)

Δεν του έφτανε ο... πόνος του, είχε και τον Αυλωνίτη! Δείτε τις αναρτήσεις.

Το «αυτοτρολάρισμα» του Κάτσε και η συνέχεια από τον Αυλωνίτη! (pics)

Ράμματα στο χείλος «κληρονόμησε» ο Εργκούς Κάτσε από την αναμέτρηση με τη Λάρισα στη Θεσσαλία, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να πτόησε τον διεθνή Αλβανό μέσο, ο οποίος θέλησε να… τρολάρει τον εαυτό του, ανεβάζοντας φωτογραφία, σχολιάζοντας το εξής: «Νέο τατουάζ».

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα από τον Τάσο Αυλωνίτη, που ανέβασε και εκείνος με τη σειρά του φωτογραφία δίπλα στον Κάτσε, κατά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, αποκαλώντας τον συμπαίκτη του… Scarface!

https://www.instagram.com/p/BfZCKlsHQzJ/?utm_source=ig_embed

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.