ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Περιμένουν νέα για τον Σβεντ ενόψει Παναθηναϊκού

«Προσευχές» στη Χίμκι για τον Ρώσο σταρ. Τι ανέφερε ο GM της ομάδας για τον τραυματισμό του.

Περιμένουν νέα για τον Σβεντ ενόψει Παναθηναϊκού

Πλησιάζει η ημέρα του τζάμπολ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι στη Ρωσία (23/2) και στις τάξεις των γηπεδούχων επικρατεί ακόμη ανησυχία, σχετικά με την κατάσταση του Αλεξέι Σβεντ.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Μπαρτζώκα έχει τεθεί εκτός λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, γεγονός που τον οδήγησε να χάσει μέρος της αναμέτρησης με τη Ζενίτ αλλά και το ρωσικό All Star Game.

Όπως είναι φυσικό, ο Τύπος της χώρας δεν δίστασε να απευθύνει ερώτηση στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Πάβελ Αστάκχοφ, σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του 30χρονου γκαρντ και το εάν θα προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απάντηση του Αστάκχοφ ήταν η εξής: «Οι γιατροί συνέστησαν στον Αλεξέι μερικές ημέρες ξεκούρασης μέχρι να αρχίσει να προπονείται ξανά. Έδω κι αρκετό καιρό παραπονιέται για πόνο στον αστράγαλο. Μάλιστα, εξαιτίας του πόνου, έχασε σχεδόν όλη την τελευταία περίοδο στο ματς με τη Ζενίτ. Γι’ αυτό δεν έπαιξε στο All Star Game.

Ελπίζουμε όμως πως θα προλάβει να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να νικήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...