ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κούγιας: «Υπάρχει ένα παρασυμβούλιο του Πατέρα στον Παναθηναϊκό»

Νέα επίθεση του Αλέξη Κούγια στον Παναθηναϊκό, αλλά και κατηγορίες για τον Νικόλα Πατέρα.

Κούγιας: «Υπάρχει ένα παρασυμβούλιο του Πατέρα στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Αλέξης Κούγιας στον ΣΠΟΡ FM για:

-την απόφασή του να απομακρύνει τον Ηλία Φυντάνη: «Δεν ήταν αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα. Ήταν μετά από όσα είχαν συμβεί μετά τον αγώνα με τη Λαμία. Δεν έχει σχέση μόνο με συμπεριφορές προπονητικές. Είναι καλός προπονητής ο κ. Φυντάνης. Σκεφτείτε ότι μέχρι 20 Δεκεμβρίου είχαμε συγκεντρώσει 20 βαθμούς. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, γιατί παίξαμε με τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουμε καλό πρόγραμμα πλέον με βατά παιχνίδια. Για να πάρεις αυτό που θέλεις πρέπει να κερδίσεις, να βάλεις γκολ. Συνέβησαν ορισμένα πράγματα εξωγηπεδικά, που δεν έχουν να κάνουν με μένα αλλά το πώς διαχειρίζεσαι μια επιτυχία. Αγωνιστικά είναι πολύ πιο συντηρητικός προπονητής από ό,τι θα ήθελα. Έπαιζε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Δεν έχεις την πολυτέλεια όμως να μην αξιοποιείς Περόνε, Λεοζίνιο και Αγκάνοβιτς και να παίζεις με πολλά αμυντικά χαφ. Αλλά δεν είναι ο βασικός λόγος που τον αντικαθιστούμε αυτός. Δεν θέλω να αναφερθώ στους λόγους».

-το λόγο που έφυγε ο Βαγγέλης Μόρας: «Για τους ίδιους λόγους που ήρθε, για τους ίδιους λόγους έφυγε. Είναι κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχαμε κάνει μια συμφωνία, μου έδωσε το δικαίωμα και μόνο αν πει κάτι διαφορετικό θα αντιδράσω. Γιατί είπε κάτι πρώτα σε έναν συνεργάτη μου. Χρειάζεται λεπτή διαχείριση σε ένα τέτοιο ρόστερ. Αν θέλει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μόρας, ας βγει να πει ο ίδιος τι μου είπε».

-την κατάσταση στον Παναθηναϊκό: «Υπάρχει ένα παρασυμβούλιο στον Παναθηναϊκό, κάποια παράκεντρα, που κατά τη γνώμη μου κατευθύνεται από τον Νίκο Πατέρα, που επηρεάζει τους οργανωμένους και επηρεάζει καταστάσεις. Δείτε τη στάση των οργανωμένων απέναντι στον Αλαφούζο πριν λίγο καιρό και πώς είναι τώρα. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται. Είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα μετά τον Βαρδινογιάννης στον Παναθηναϊκό και με ενοχλεί να τον αντιμετωπίζουν έτσι. Κι εμένα με ενοχλεί όταν δέχομαι κριτική επειδή κάποιοι έχασαν το νταραβέρι τους ή την προστασία που παρείχαν στην ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβα εγώ. Εγώ δεν έχω προσδοκίες για κάτι άλλο πέρα από την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Εγώ βρήκα κάτι πολύ μικρό, όχι κάτι μεγάλο. Η ομάδα έπαιζε σε κακοτράχαλα χωριά, η ομάδα δεν είχε αδειοδότηση, δεν είχε ούτε έναν ποδοσφαιριστή και έφερα εδώ την ομάδα. Γιατί να έχουν πρόβλημα με μένα; Εγώ δεν λυγίζω από αυτά. Είναι κομμάτι της ζωής μου το ποδόσφαιρο και δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από αυτό. Κάποιοι ονειρεύονται έναν Παναθηναϊκό που θα πέσει στην Γ’ Εθνική, θα έχει μικρό μπάτζετ και έσοδα 10 εκατ. ευρώ, όπου πουλώντας παναθηναϊκοφροσύνη θα διαχειρίζονται αυτά τα μεγάλα έσοδα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τη γνώμη του για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Είχα πολύ κακή ιδέα για τον Ουζουνίδη. Για τον τρόπο που διαχειριζόταν τον Παναθηναϊκό. Μου έκανε ακόμη χειρότερη εντύπωση ότι ο μάνατζέρ του έγινε ξαφνικά τεχνικός διευθυντής. Καλύτερα να του δώσουν και τα κλειδιά του ταμείου. Είχα κάνει και συζήτηση για τον τρόπο που διαχειρίστηκε στην αρχή το μπάτζετ των 17 εκατ. ευρώ. Αυτό που βλέπω τελευταία, με τον Δώνη σέντερ φορ και τον Λουντ να παίζει από ακραίος μέχρι αμυντικό χαφ, με εντυπωσίασε ο τρόπος που διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Παίζαμε 15 μέτρα έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού και 25 από τη σέντρα. Τρελά πράγματα. Χθες ανέβηκε στην υπόληψή μου ο Ουζουνίδης. Αν ο Παναθηναϊκός έμενε στους 24 θα κινδύνευε με αγωνιστικό υποβιβασμό. Εκεί θα είσαι έρμαιο της τύχης σου, γιατί άλλες ομάδες κάνουν διάφορα πράγματα για να σωθούν. Φοβήθηκα ότι ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί. Ο Ουζουνίδης πολύ σωστά είπε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε σωθεί».

-το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά στη Super League: «Τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί. Η άποψή μου είναι ότι η κεντρική διαχείριση δεν υπάρχει πλέον. Ο συνεταιρισμός ήταν η πιο ανταγωνιστική εκδήλωση που έχω δει. Μπορεί να πίνουμε καφέ μαζί, αλλά ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου. Μου είναι αδιάφορο αν θα διαλυθεί η Super League. Βλέπω τη διάλυση της κεντρικής διαχείρισης κι εκεί θα φανεί ποιες ομάδες έχουν ειδικό βάρος. Εδώ έχουμε εμείς τα ίδια έσοδα με τον Πλατανιά και άλλες ομάδες που παίζουν τζάμπα στο γήπεδό τους, που έχουν τόσους δανεικούς και δεν επενδύουν τίποτα. Ίσως ήρθε η ώρα να μετρηθούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

loading...