ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέσα από τις «στάχτες» ο Παναθηναϊκός βγάζει… χρυσάφι!

Χωρίς την παραμικρή υποστήριξη από την ΠΑΕ και με τον Τάκη Φύσσα να βάζει ακόμη και λεφτά από την τσέπη του για να καλυφθούν ανάγκες των παιδιών, τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού σαρώνουν...

Μέσα από τις «στάχτες» ο Παναθηναϊκός βγάζει... χρυσάφι!

Την ώρα που η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της καταρρίπτοντας μία σειρά από αρνητικά ρεκόρ στο πρωτάθλημα, οι «μικροί» του τριφυλλιού εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους στα αντίστοιχα δικά τους πρωταθλήματα.

Σε μία περίοδο πολύ δύσκολη οικονομικά με αλλεπάλληλες περικοπές στο μπάτζετ έχουν καταφέρει και οι τρεις ομάδες (Κ20, Κ17 και Κ15) να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως το Σάββατο η Κ20 του Παναθηναϊκού αναγκάστηκε να ταξιδέψει αυθημερόν στη Λάρισα για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Παρ’ όλα αυτά, οι «μικροί» κατάφεραν να περάσουν άνετα με 2-0 να παραμείνουν αήττητοί και να πανηγυρίσουν την 17η νίκη τους στο πρωτάθλημα μετά από 21 παιχνίδια καθώς μετρούν και τέσσερις ισοπαλίες.

Ολο το αφιέρωμα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.