ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Βέλγιο ο Μολίνς – Σε δυο εβδομάδες η επιστροφή του

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς θα κάνει θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα στο Βέλγιο και η επιστροφή του αναμένεται σε δυο εβδομάδες.

Στο Βέλγιο ο Μολίνς - Σε δυο εβδομάδες η επιστροφή του

Ο Σουηδός επιθετικός ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς – προσαγωγούς. Έτσι, λοιπόν, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM,  ενημέρωσε από χθες τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μετέβη στο Βέλγιο, προκειμένου να εξεταστεί ξανά από ειδικό γιατρό και να κάνει θεραπεία, αλλά και κάποιες απαραίτητες ενέσεις, ώστε να ξεπεράσει, έστω και προσωρινά το πρόβλημα.

Αν όλα πάνε καλά, η επιστροφή του Μολίνς αναμένεται σε δυο εβδομάδες. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Κι αυτό διότι μιλάμε για έναν ύπουλο τραυματισμό, που δύσκολα ξεπερνιέται, ειδικά από αθλητές άνω των 30 ετών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...