ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγωνία για Γκάμπριελ

Ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει να δει την κατάσταση του Αμερικανού φόργουορντ εν όψει Χίμκι.

Αγωνία για Γκάμπριελ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι της Παρασκευής (23/2) με τη Χίμκι στη Ρωσία, ένα ματς το οποίο η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να κατακτήσει, ώστε να απομακρυνθεί από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι τελευταίες προπονήσεις των «πρασίνων» πραγματοποιήθηκαν με ορισμένες απώλειες, γεγονός που προσέθεσε ανησυχία στον Τσάβι Πασκουάλ. Πλην των γνωστών, Θανάση και Λοτζέσκι, ο Καταλανός είδε τον Κένι Γκάμπριελ να αποχωρεί στη μέση του προγράμματος της Δευτέρας με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η συμμετοχή του Αμερικανού φόργουορντ στην αναμέτρηση με τη Χίμκι κρίνεται μέχρι στιγμής αμφίβολη, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» για να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει και το εάν θα καταφέρει να ταξιδέψει μαζί με τους υπόλοιπους στη Ρωσία.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.