ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση για Δώνη από Βλαχοδήμο και Οικονόμου (pic)

Ο Χρήστος Δώνης έλαβε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του, στην τελευταία ανάρτησή του.

Αποθέωση για Δώνη από Βλαχοδήμο και Οικονόμου (pic)

Ο Χρήστος Δώνης προσέθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, αγωνιζόμενος ως επιθετικός κατά συνθήκη, ελλείψει άλλων επιλογών, «σερβίροντας» στον Ρόμπιν Λουντ την ασίστ στο γκολ που σημείωσε ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα.

Μετά τη λήξη του ματς, ο νεαρός μέσος ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το ματς της Λάρισας, γράφοντας: «Μπράβο μάγκες», για να λάβει τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του: «Μπράβο κάπτεν», ανέφερε ο Βλαχοδήμος, ενώ ο Οικονόμου σχολίασε: «Christos Donis Assistman».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.