ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο απώλειες για τον Παναθηναϊκό

Βγήκαν αρκετές κάρτες στο «AEL FC Arena», με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να στερηθεί των υπηρεσιών δύο ποδοσφαιριστών του από τα επόμενα ματς.

Δύο απώλειες για τον Παναθηναϊκό

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ, ο ρέφερι Στυλιαράς υπέδειξε την κίτρινη κάρτα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να ξεπεράσουν το όριο των τεσσάρων και να χάσουν ένα από τα επικείμενα ματς της ομάδας.

Ο λόγος για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Εργκούς Κάτσε, δύο εκ των ποδοσφαιριστών που «κιτρινίστηκαν» από τον Στυλιαρά κατά τη διάρκεια του ματς, γεγονός που οδηγεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το επιτελείο του στην επιλογή ενός από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα, για να εκτίσουν την ποινή τους οι δύο προαναφερθέντες.

Έτσι, οι Βλαχοδήμος και Κάτσε θα λείψουν σε μία εκ των αναμετρήσεων με Λαμία (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός) και ΑΕΚ (εκτός), με τον Αλβανό μέσο να «κουβαλά» δύο κάρτες από τις αναμετρήσεις που συμμετείχε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό της σεζόν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 79.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...