ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ικανοποίηση για Λουντ και Δώνη

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν στην αναμέτρηση του «ΑΕL FC Arena» και έδωσαν το πρώτο φετινό διπλό του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Ικανοποίηση για Λουντ και Δώνη

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το πρώτο του «διπλό» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ στη Θεσσαλία. Πρωταγωνιστές στην εν λόγω νίκη ήταν οι Χρήστος Δώνης και Ρόμπιν Λουντ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν άκρως θετική παρουσία στο παιχνίδι και η μεταξύ τους συνεργασία στο 19ο λεπτό απέφερε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Δώνης έκανε την ασίστ και ο Λουντ εκτέλεσε για το 1-0, μια φάση που απέδειξε ότι οι δυο τους μπορούν να συνεργαστούν αγαστά.

Σε μια σεζόν γεμάτη προβλήματα ακόμη και στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του είδαν το δίδυμο Λουντ – Δώνη να αποδίδει αρκετά ικανοποιητικά και να δίνει το έναυσμα στον Παναθηναϊκό προκειμένου να επιτύχει ό,τι δεν μπόρεσε στις προηγούμενες 11 εκτός έδρας προσπάθειές του στο πρωτάθλημα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...