ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρίχνεται στη μάχη των playoffs o ΠΑΟ Futsal!

Το δύο στα δύο στα φετινά ντέρμπι με τον Δούκα έκανε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. χθες στο Δαϊς, μιας και επικράτησε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με 1-3 για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Futsal Superleague.

Ρίχνεται στη μάχη των playoffs o ΠΑΟ Futsal!

Oι πράσινοι έδειξαν εμφανή σημάδια βελτίωσης και σε ένα πολύ δυνατό τεστ όπως το χθεσινό (καθώς δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδαιφέρον για το Τριφύλλι) πήραν τη νίκη και τερμάτισαν στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος στη 2η θέση με 60 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Μπελτσίδη με σωστό πρέσινγκ και καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να μειώσουν κατά πολύ τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και να μην δώσουν την ευκαιρία στον Δούκα να απειλήσει. Το Τριφύλλι είχε κάτω από τα δοκάρια του τον Κωνσταντίνο Αλαφούζο (λόγω τιμωρίας του Πέτρου Στόλη) ο οποίος με τις σίγουρες επεμβάσεις του συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στη νίκη του ΠΑΟ. Ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες φάσεις για τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη ο ΠΑΟ ανέβασε την απόδοσή του και η καλή δουλειά του Παπαευστρατίου σε θέση πίβοτ ξεκίνησε να αποδίδει για το Τριφύλλι, που δημιουργούσε ρήγματα και έφτανε κοντά στην περιοχή. Στο 32′ ο Ντάρλας βρέθηκε στα 6 μέτρα και με κοφτή τρίπλα απέφυγε τον αντίπαλό του πλασάροντας στην εστία του Δούκα για το 0-1. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη ο Παναθηναϊκός δέχτηκε άλλη μία αυστηρή κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη στον Ντάρλα για παρεμπόδιση εκτέλεσης φάουλ), μετά από αυτές του Στόλη και του Γκρίτζαλη στα παιχνίδια με Σαλαμίνα και ΑΕΚ αντίστοιχα. Ο ΠΑΟ αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο για 2 λεπτά με τον Δούκα να ισοφαρίζει 2” πριν τη λήξη της ποινής με διαγώνιο σουτ από δεξιά και ενώ ο Ντοβλετάκης ετοιμαζόταν να μπει για να επαναφέρει την αριθμητική ισορροπία.

Ο Απόστολος Μπελτσίδης τότε έριξε τον Γκαϊφύλλια ως πέμπτο παίκτη στη θέση του Αλαφούζου και  οι πράσινοι στην πρώτη κιόλας προσπάθειά τους κατάφεραν να σκοράρουν μετά από παράλληλη πάσα του Ντοβλετάκη και κεφαλιά του Γκρίτζαλη στο 38′. Ο Δούκας έριξε και αυτός με τη σειρά του 5ο παίκτη στον αγώνα με αποτέλεσμα ένα λεπτό αργότερα(39′) ο Τριάντης, μετά από κλέψιμο των πρασίνων, να σκοράρει σε κενή εστία για το τελικό 1-3.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν ξεκινούν τα προημιτελικά του πρωταθλήματος και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα, επιζητώντας 2 νίκες για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Μπελτσίδης): Αλαφούζος, Μπεγκάι, Ντάρλας, Γκαϊφύλλιας, Γκρίτζαλης, Τριάντης, Παούρης, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Κάλκος, Μαλτέζος, Παπαευστρατίου, Ντοβλετάκης, Γκελόσι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.