ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Γκάμπριελ στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Ο Κένι Γκάμπριελ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις πστο γόνατο και δεν θα ταξιδέψει για τη Μόσχα και το παιχνίδι με τη Χίμκι.

Χωρίς Γκάμπριελ στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Με μια σημαντική απώλεια θα αναγκαστεί να παίξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Χίμκι για την Ευρωλίγκα, στη Μόσχα, την Παρασκευή. Ο Κένι Γκάμπριελ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και δε θα είναι διαθέσιμος για το εν λόγω ματς.

Την ίδια στιγμή είναι αμφίβολη η παρουσία των Θανάση Αντετοκούνμπο και Ματ Λοτζέσκι, οι οποίοι, επίσης, ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Το ντεμπούτο του, μετά την επιστροφή του, αναμένεται να κάνει ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή των “πράσινων” και θα δώσει πολλές επιπλέον λύσεις στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Παράλληλα, για πρώτη φορά θα πάρουμε γεύση από τον Αντριαν Πέιν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.