ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουντ: «Θέλω να μείνω, αλλά…»

O Φινλανδός μέσος έστειλε ακόμη ένα μήνυμα παραμονής στο «τριφύλλι». Τι είπε για την ομάδα και το μέλλον του.

Λουντ: «Θέλω να μείνω, αλλά...»

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Live Sport» παραχώρησε ο MVP του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, Ρόμπιν Λουντ, τονίζοντας πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, αρκεί να αλλάξουν ορισμένες από τις συνθήκες που επικρατούν και να λυθούν προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φινλανδού μέσου:

Για τις πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Όμως, δεν εξαρτάται απόλυτα από τις δικές μου προθέσεις. Η ομάδα έχει προβλήματα που πρέπει να τα λύσει και είναι πιο σημαντικά από την παραμονή μου. Ακόμα μεσολαβούν μερικοί μήνες, θα δούμε».

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ, που έσπασε το αρνητικό σερί μακριά από την Λεωφόρο: «Νιώθαμε πίεση, γιατί όλοι ξέραμε ότι δεν είχαμε πάρει τη νίκη εκτός έδρας. Κανένας μας δεν ήθελε να χρεωθούμε ένα τόσο αρνητικό ρεκόρ. Όμως, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και παίξαμε με αυτοπεποίθηση, αυτό μας βγήκε στο γήπεδο και πήραμε τη νίκη».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ενδεχόμενο να προλάβει ο Παναθηναϊκός την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Έχουμε μικρή διαφορά από την 5η θέση, μόνο 4 βαθμούς, θα δώσουμε μερικά δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.