Νέα κρίσιμη ημέρα ξημέρωσε για τον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένες οι αναβληθείσες εκδικάσεις των προσφυγών που είχαν κατατεθεί από την πλευρά του Ράσμους Τελάντερ αλλά και του Στάθη Ταυλαρίδη. Οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά σε λύση με τον Δανό αμυντικό, ωστόσο τα πράγματα δεν πηγαίνουν κατ’ ευχήν όσον αφορά την υπόθεση του Ταυλαρίδη.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Τελάντερ, με τον Δανό να λαμβάνει άμεσα μια προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό σε 10-12 δόσεις, «χαρίζοντας» ένα ποσό κοντά στις 80.000 ευρώ, γεγονός που μείωσε τις συνολικές οφειλές του συλλόγου προς το μέρος του (περίπου 400.000 ευρώ).

Αντίθετα, το «τριφύλλι» έχει κάνει νέα πρόταση συμβιβασμού προς τον Στάθη Ταυλαρίδη, με διάμεσο τον Νίκο Αναστόπουλο, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από την πλευρά του Έλληνα αμυντικού. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες καθώς εάν ο Ταυλαρίδης δεν απαντήσει στους «πράσινους» και δεν βρεθεί κάποια λύση είναι ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου