ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι είπε ο Ουζουνίδης στους παίκτες πριν από την ΑΕΛ

Οι ατάκες που έπαιξαν ρόλο στη νίκη της ομάδας στο «AEL FC Arena».

Τι είπε ο Ουζουνίδης στους παίκτες πριν από την ΑΕΛ

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κουβαλούσαν ένα μεγάλο βάρος στους ώμους τους, όπως πολλοί εξ αυτών έσπευσαν να παραδεχθούν μέσω των δηλώσεών τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Το γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν είχαν καταφέρει να πάρουν έστω ένα διπλό στο πρωτάθλημα είχε άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δουλεύει αρκετά πάνω σε αυτόν τον τομέα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Εβρίτης τεχνικός έδωσε το σύνθημα για τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του έπρεπε να προσεγγίσουν το παιχνίδι, μιλώντας μαζί τους πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο: «Δεν με νοιάζει αν θα παίξετε καλά, αρκεί να κερδίσετε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, δεν πάει άλλο, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης.

Φανέλα – ΕΠΟΣ: Η εμφάνιση της ADIDAS που θυμίζει τη σεζόν 1995-96! (pic)
Φανέλα – ΕΠΟΣ: Η εμφάνιση της ADIDAS που θυμίζει τη σεζόν 1995-96! (pic) 29.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν τέλει, οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του έπιασαν τόπο αυτή τη φορά και ο Παναθηναϊκός κατάφερε έστω και αργά να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μακριά από την έδρα του στην τρέχουσα σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ