ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε αναμονή για Θανάση – Λοτζέσκι

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τους δύο καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Σε αναμονή για Θανάση - Λοτζέσκι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Παρασκευής (23/2) με τη Χίμκι στη Ρωσία, ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς, η έκβαση του οποίου θα καθορίσει εν πολλοίς τις ελπίδες που έχουν οι «πράσινοι» για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα ταξιδέψει με μια απώλεια στη Ρωσία, αυτή του Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος αντιμετωπίζει κάκωση στη δεξιά επιγονατίδα και θα παραμείνει στην Αθήνα. Το θέμα για τον Καταλανό είναι να μην υπάρξουν άλλες απώλειες στο διάστημα που απομένει έως την αναχώρηση της αποστολής και το κυριότερο, να πιστοποιηθούν… επιστροφές.

Ο Καταλανός προπονητής περιμένει να δει την κατάσταση των Ματ Λοτζέσκι και Θανάση Αντετοκούνμπο, με τους δύο παίκτες να ακολουθούν μεν μέρος του προγράμματος την Τρίτη, ωστόσο η συμμετοχή τους στο ματς με τη Χίμκι παραμένει αμφίβολη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες σχετικά με την οριστικοποίηση της διαθεσιμότητας ή όχι των δύο παικτών καθώς το αργότερο αύριο το πρωί θα έχει ξεκαθαρίσει το εάν ο Πασκουάλ θα καταφέρει να συμπεριλάβει στην αποστολή για τη Μόσχα έναν εκ των δύο, ή και τους δύο μαζί.

Υπενθυμίζεται ότι στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Χίμκι θα συμπεριληφθούν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.