ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αύριο η απόφαση για Θανάση και Λοτζέσκι

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ακολούθησαν μέρος της προπόνησης της Τετάρτης. Λίγο πριν από την αναχώρηση για Ρωσία θα κριθεί η συμμετοχή τους στην αποστολή.

Αύριο η απόφαση για Θανάση και Λοτζέσκι

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της  Παρασκευής με τη Χίμκι στη Ρωσία, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης πήραν μέρος και οι Θανάσης ΑντετοκούνμποΜατ Λοτζέσκι, ακολουθώντας μέρος της προπόνησης, με τη συμμετοχή τους στην αποστολή να αποφασίζεται το πρωί της Πέμπτης, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ματς της Ρωσίας.

Αντίθετα, ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στη Ρωσία, έκανε θεραπεία, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.