ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκδικάστηκε η προσφυγή Ταυλαρίδη – Εντός μίας εβδομάδας η απόφαση

Τελέστηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Στάθη Ταυλαρίδη στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την απόφαση να αναμένεται σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Εκδικάστηκε η προσφυγή Ταυλαρίδη - Εντός μίας εβδομάδας η απόφαση

Έπειτα από αρκετές αναβολές και διαπραγματεύσεις που έπεσαν στο κενό, το μεσημέρι της Τετάρτης έλαβε χώρα η εκδίκαση της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Στάθης Ταυλαρίδης στον Παναθηναϊκό για τις οφειλές του συλλόγου προς εκείνον.

Η απόφαση της Δικαιοσύνης αναμένεται να κοινοποιηθεί σε διάστημα μίας εβδομάδας, ίσως και νωρίτερα, με τον 38χρονο ποδοσφαιριστή να μεταβαίνει στα γραφεία της ΕΠΟ μαζί με τον δικηγόρο του, Πάρη Ατλαματζόγλου.

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός ζήτησε νέα αναβολή, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να τονίζει ότι ο σύλλογος περιμένει κάποια χρήματα τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη ορισμένων υποχρεώσεων, με την έδρα να απαντά ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέα αναβολή στην εν λόγω υπόθεση.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, είναι ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό, ως ποινή για τη μη έγκαιρη καταβολή της δόσης προς τον Ταυλαρίδη. Αντίθετα, όσον αφορά τον Τελάντερ, η υπόθεσή του πήρε νέα αναβολή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.