ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκδικάστηκε η προσφυγή Ταυλαρίδη – Εντός μίας εβδομάδας η απόφαση

Τελέστηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Στάθη Ταυλαρίδη στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την απόφαση να αναμένεται σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Έπειτα από αρκετές αναβολές και διαπραγματεύσεις που έπεσαν στο κενό, το μεσημέρι της Τετάρτης έλαβε χώρα η εκδίκαση της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Στάθης Ταυλαρίδης στον Παναθηναϊκό για τις οφειλές του συλλόγου προς εκείνον.

Η απόφαση της Δικαιοσύνης αναμένεται να κοινοποιηθεί σε διάστημα μίας εβδομάδας, ίσως και νωρίτερα, με τον 38χρονο ποδοσφαιριστή να μεταβαίνει στα γραφεία της ΕΠΟ μαζί με τον δικηγόρο του, Πάρη Ατλαματζόγλου.

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός ζήτησε νέα αναβολή, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να τονίζει ότι ο σύλλογος περιμένει κάποια χρήματα τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη ορισμένων υποχρεώσεων, με την έδρα να απαντά ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέα αναβολή στην εν λόγω υπόθεση.

Πλέον, είναι ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό, ως ποινή για τη μη έγκαιρη καταβολή της δόσης προς τον Ταυλαρίδη. Αντίθετα, όσον αφορά τον Τελάντερ, η υπόθεσή του πήρε νέα αναβολή.

Exit mobile version