ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κατενθουσιασμένος ο Γκιστ με το αυτοκόλλητό του στο Viber! (vid)

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έκρυψε τη χαρά του. Δείτε το βίντεο.

Κατενθουσιασμένος ο Γκιστ με το αυτοκόλλητό του στο Viber! (vid)

Εδώ και μερικούς μήνες, ο Παναθηναϊκός έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία που έχει υπό τη σκέπη της τη δημοφιλή πλατφόρμα «Viber», η οποία μάλιστα δημιούργησε ειδικά αυτοκόλλητα με πρωταγωνιστές τους καλαθοσφαιριστές του εξάστερου.

Μεταξύ των παικτών που διαθέτουν… αυτοκόλλητο στο Viber είναι και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος μίλησε σχετικά για το θέμα: «Είναι τρελό! Μου αρέσει πολύ, είναι σπάνιο να έχεις το δικό σου αυτοκόλλητο στο Viber. Νιώθω όμορφα όταν το βλέπω, το είδα και σκέφτηκα “wow”. Δεν το περίμενα, δεν ήμουν προετοιμασμένος αλλά μου αρέσει πολύ!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.