ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Βλαχοδήμο και Κάτσε κόντρα στον Αστέρα

Την ποινή που έχουν λόγω των καρτών που έχουν συμπληρώσει θα εκτίσουν οι Βλαχοδήμος-Κάτσε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Χωρίς Βλαχοδήμο και Κάτσε κόντρα στον Αστέρα

Οι δύο πράσινοι συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Έτσι στο πράσινοι στρατόπεδο έπρεπε να αποφασίσουν σε ποια από τα 4 επόμενα παιχνίδια(με Λαμία, Ολυμπιακό, Αστέρα και ΑΕΚ) θα λείψουν.

Αμφότεροι αποφασίστηκε να λείψουν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στη Λεωφόρο στις 10 του Μαρτίου. Ο λόγος που αποφασίστηκε αυτό είναι διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να έχει στη διάθεση του τους παίκτες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.