ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτή είναι το κρυφό χαρτί της Χίμκι για το ματς με τον Παναθηναϊκό! (pics)

Η Ουκρανή καλλονή, Άννα Σεντόκοβα, αποτελεί το... μυστικό όπλο των Ρώσων για το ματς με τον εξάστερο. Δείτε φωτογραφίες.

Αυτή είναι το κρυφό χαρτί της Χίμκι για το ματς με τον Παναθηναϊκό! (pics)

Η Χίμκι προετοιμάζεται για το μεγάλο συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Παρασκευής (23/2), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague και επιστρατεύει όλα της τα… όπλα ώστε να διασφαλίσει την επιτυχία της απέναντι στον «εξάστερο».

Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε πως λίγο πριν το τζάμπολ του ματς θα εμφανιστεί στο παρκέ της «Mytischi Arena» η δημοφιλής τραγουδίστρια, Άννα Σεντόκοβα. Η εν λόγω κίνηση έγινε από πλευράς Ρώσων ώστε να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, δημιουργώντας καυτή ατμόσφαιρα.

Η καλλονή τραγουδίστρια αποτελεί όνομα που κάνει γκελ, καθώς η εμφάνισή της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Εμείς από την πλευρά μας σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες της ώστε να διαπιστώσετε το τι εστί Άννα Σεντόκοβα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.