Διαβάστε μέρος της συνέντευξη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην εφημερίδα «Πράσινη», όπου μίλησε για:

-το δέσιμό του με τον Παναθηναϊκό: 

«Εγώ αυτό που έζησα εδώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια. Και στα αποδυτήρια και με τον κόσμο γύρω μας και με τα άτομα που δουλεύουν στην ομάδα. Είμαστε όλοι δεμένοι και νιώθεις πολύ καλά όταν πηγαίνεις για προπόνηση ή για να παίξεις σε αγώνα. Είναι διαφορετικό από αυτό που έχω ζήσει στο εξωτερικό ή από όσα μου λένε και οι άλλοι παίκτες που έχουν φύγει. Δεν είναι το ίδιο. Είναι σαν οικογένεια. Αυτό δεν το βρίσκεις σε πολλές ομάδες».

-την κατάσταση στην ομάδα μετά τις πολλές αποχωρήσεις παικτών: 

«Κάθε παίκτης είχε την επιλογή να μείνει ή να φύγει. Και για εμάς που μείναμε στην ομάδα ο μεγάλος στόχος είναι να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό και τη φανέλα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό προσπαθούσε σε κάθε παιχνίδι».

-το αν θα πήγαινε σε κάποιον από τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ: «Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν αυτό να σας πω την αλήθεια. Στο εξωτερικό δεν υπάρχει αυτή η μεγάλη αντιπαλότητα. Δεν είναι το ίδιο με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Εγώ δεν το σκέφτομαι αυτό, δεν θα μπορούσα».

-το αν σκέφτεται να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας: 

«Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Εθνικής Γερμανίας, θα έπρεπε να έρθει ένα έγγραφο από την ΕΠΟ για να αλλάξει η κατάσταση. Αυτή τη στιγμή θα ήθελα πολύ να παίξω για την Εθνική Ελλάδας…».

-την πορεία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού: 

«Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει το μπάσκετ. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα μέσα στο ΟΑΚΑ, επειδή είναι κλειστό το γήπεδο. Και γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Παίκτες που δίνουν και τη ψυχή τους για την ομάδα. Και με τις καινούριες μεταγραφές που έγιναν πιστεύω ότι θα περάσουμε στο Final Four».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS