Όπως είναι γνωστό η UEFA έχει δώσει διωρία στον Παναθηναϊκό να τακτοποιήσει τις οφειλές του σε ομάδες και παίκτες μέχρι τα τέλη του μήνα. Οι “πράσινοι” πρέπει να διακανονίσουν τα χρέη τους σε πιστωτές, αλλιώς θα υπάρξει ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο, για την επόμενη τριετία (όποια από τις τρεις σεζόν βγουν οι πράσινοι στην Ευρώπη)

Το τριφύλλι, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του,  φαίνεται πως δε θα μπορεί να τακτοποιήσει όλα τα ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος αποκλεισμού είναι πιο ορατός από ποτέ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη»,  ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει και με απαγόρευση μεταγραφών από την UEFA, καθώς έχουν τελεσιδικήσει τέσσερις υποθέσεις και αφορούν τις οφειλές στην Κιέβο (Εμποκού), στο Αμβούργο (Μπεργκ), στον Ιβανόφ και στον Σαμπά.

Το συνολικό ποσό φτάνει τις 500.000 ευρώ και πολύ δύσκολα θα βρεθεί για να μην υπάρχει πρόβλημα για τους πράσινους. Αν, τελικά, δε συμβεί κάτι τέτοιο είναι πιθανό η απαγόρευση μεταγραφών να ισχύσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS