ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό: Αποκλεισμός από την Ευρώπη και απαγόρευση μεταγραφών

Ο χρόνος περνάει, αλλά όλα δείχνουν ότι οι διακανονισμοί με τους πιστωτές δεν θα επιτευχθούν, με αποτέλεσμα να επέλθει τιμωρία για τον Παναθηναϊκό.

Κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό: Αποκλεισμός από την Ευρώπη και απαγόρευση μεταγραφών | panathinaikos24.gr

Όπως είναι γνωστό η UEFA έχει δώσει διωρία στον Παναθηναϊκό να τακτοποιήσει τις οφειλές του σε ομάδες και παίκτες μέχρι τα τέλη του μήνα. Οι “πράσινοι” πρέπει να διακανονίσουν τα χρέη τους σε πιστωτές, αλλιώς θα υπάρξει ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο, για την επόμενη τριετία (όποια από τις τρεις σεζόν βγουν οι πράσινοι στην Ευρώπη)

Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με δυο χαφ – Τι παίζει με Βιτίνιο
Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με δυο χαφ – Τι παίζει με Βιτίνιο 6.832 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του,  φαίνεται πως δε θα μπορεί να τακτοποιήσει όλα τα ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος αποκλεισμού είναι πιο ορατός από ποτέ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη»,  ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει και με απαγόρευση μεταγραφών από την UEFA, καθώς έχουν τελεσιδικήσει τέσσερις υποθέσεις και αφορούν τις οφειλές στην Κιέβο (Εμποκού), στο Αμβούργο (Μπεργκ), στον Ιβανόφ και στον Σαμπά.

Το συνολικό ποσό φτάνει τις 500.000 ευρώ και πολύ δύσκολα θα βρεθεί για να μην υπάρχει πρόβλημα για τους πράσινους. Αν, τελικά, δε συμβεί κάτι τέτοιο είναι πιθανό η απαγόρευση μεταγραφών να ισχύσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close