ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

Πέντε απολύσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Δεν ήταν μόνο το δίδυμο στο γραφείο Τύπου. Αναλυτικά ποιοι αποτελούν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Πέντε απολύσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό το τέλος της συνεργασίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τα δύο στελέχη του γραφείου Τύπου της ομάδας, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Σταμάτη Γαρρή, αλλά και τον Ανδρέα Δρουκόπουλο.

Ωστόσο οι δύο περιπτώσεις δεν ήταν οι μοναδικές οι οποίες ενημερώθηκαν περί… διαζυγίου από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, καθώς το ίδιο συνέβη με άλλα πέντε πρόσωπα.

Πρόκειται για τον Λάμπρο Αβράμη, τον άνθρωπο που είχε την ευθύνη της δημιουργίας της «πράσινης» παρακάμερας στα ματς της Λεωφόρου, αλλά και τον υπεύθυνο των social media του συλλόγου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, εκτός συλλόγου βρίσκεται από σήμερα ένας από τους μάγειρες του Κορωπίου, ενώ είχαμε και την παραίτηση μιας εργαζόμενης στο λογιστήριο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...