Το απόγευμα της Τετάρτης, το Διαιτητικό Δικαστήριο προχώρησε στην τέλεση της εκδίκασης της υπόθεσης του Στάθη Ταυλαρίδη, έπειτα από αρκετές αναβολές οι οποίες είχαν δοθεί στον Παναθηναϊκό. Η πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή ήταν αποφασισμένη να φτάσει το θέμα στα άκρα ώστε να λάβει το ποσό των 97.000 ευρώ που της όφειλε το «τριφύλλι».

Έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών, η πλευρά Ταυλαρίδη επαναπροσδιόρισε τη στάση της, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται εκ νέου σε επαφή, προτείνοντας την καταβολή ενός ποσού που αγγίζει το 80% του συνόλου των οφειλομένων, ούτως ώστε να λήξει μια και καλή το ζήτημα που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τις δύο πλευρές.

Η πρόταση του «τριφυλλιού», που εκτός από την καταβολή ενός μεγάλου μέρος των συνολικών οφειλομένων ζητά και την απόσυρση του Ταυλαρίδη από τα υπολειπόμενα χρήματα, αντιμετωπίστηκε θετικά από την πλευρά του 38χρονου αμυντικού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η στάση του Ταυλαρίδη είναι πιο διαλλακτική, καθώς πλέον ο ίδιος έχει στο «πλευρό» του την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία ουσιαστικά του διασφαλίζει τη δικαίωση και συνάμα μια μεγαλύτερη ευκολία στο να διαπραγματευτεί εκ νέου με το «τριφύλλι».

Εάν εν τέλει δεχθεί την τελευταία πρόταση των «πρασίνων», γεγονός που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, τότε αναμένεται να κλείσει οριστικά η υπόθεση και ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει την προβλεπόμενη αφαίρεση τριών βαθμών.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS