ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή με Ταυλαρίδη: Τα βρίσκει με Παναθηναϊκό, γλιτώνει το -3 το «τριφύλλι»

Η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Στάθη Ταυλαρίδη η οποία οδηγεί προς αίσιο τέλος το «σίριαλ» που έχει δημιουργηθεί. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ανατροπή με Ταυλαρίδη: Τα βρίσκει με Παναθηναϊκό, γλιτώνει το -3 το «τριφύλλι»

Το απόγευμα της Τετάρτης, το Διαιτητικό Δικαστήριο προχώρησε στην τέλεση της εκδίκασης της υπόθεσης του Στάθη Ταυλαρίδη, έπειτα από αρκετές αναβολές οι οποίες είχαν δοθεί στον Παναθηναϊκό. Η πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή ήταν αποφασισμένη να φτάσει το θέμα στα άκρα ώστε να λάβει το ποσό των 97.000 ευρώ που της όφειλε το «τριφύλλι».

Έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών, η πλευρά Ταυλαρίδη επαναπροσδιόρισε τη στάση της, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται εκ νέου σε επαφή, προτείνοντας την καταβολή ενός ποσού που αγγίζει το 80% του συνόλου των οφειλομένων, ούτως ώστε να λήξει μια και καλή το ζήτημα που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τις δύο πλευρές.

Η πρόταση του «τριφυλλιού», που εκτός από την καταβολή ενός μεγάλου μέρος των συνολικών οφειλομένων ζητά και την απόσυρση του Ταυλαρίδη από τα υπολειπόμενα χρήματα, αντιμετωπίστηκε θετικά από την πλευρά του 38χρονου αμυντικού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η στάση του Ταυλαρίδη είναι πιο διαλλακτική, καθώς πλέον ο ίδιος έχει στο «πλευρό» του την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία ουσιαστικά του διασφαλίζει τη δικαίωση και συνάμα μια μεγαλύτερη ευκολία στο να διαπραγματευτεί εκ νέου με το «τριφύλλι».

Εάν εν τέλει δεχθεί την τελευταία πρόταση των «πρασίνων», γεγονός που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, τότε αναμένεται να κλείσει οριστικά η υπόθεση και ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει την προβλεπόμενη αφαίρεση τριών βαθμών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...