ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό: Αποκλεισμός από την Ευρώπη και απαγόρευση μεταγραφών

Ο χρόνος περνάει, αλλά όλα δείχνουν ότι οι διακανονισμοί με τους πιστωτές δεν θα επιτευχθούν, με αποτέλεσμα να επέλθει τιμωρία για τον Παναθηναϊκό.

Κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό: Αποκλεισμός από την Ευρώπη και απαγόρευση μεταγραφών

Όπως είναι γνωστό η UEFA έχει δώσει διωρία στον Παναθηναϊκό να τακτοποιήσει τις οφειλές του σε ομάδες και παίκτες μέχρι τα τέλη του μήνα. Οι “πράσινοι” πρέπει να διακανονίσουν τα χρέη τους σε πιστωτές, αλλιώς θα υπάρξει ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο, για την επόμενη τριετία (όποια από τις τρεις σεζόν βγουν οι πράσινοι στην Ευρώπη)

Το τριφύλλι, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του,  φαίνεται πως δε θα μπορεί να τακτοποιήσει όλα τα ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος αποκλεισμού είναι πιο ορατός από ποτέ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη»,  ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει και με απαγόρευση μεταγραφών από την UEFA, καθώς έχουν τελεσιδικήσει τέσσερις υποθέσεις και αφορούν τις οφειλές στην Κιέβο (Εμποκού), στο Αμβούργο (Μπεργκ), στον Ιβανόφ και στον Σαμπά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συνολικό ποσό φτάνει τις 500.000 ευρώ και πολύ δύσκολα θα βρεθεί για να μην υπάρχει πρόβλημα για τους πράσινους. Αν, τελικά, δε συμβεί κάτι τέτοιο είναι πιθανό η απαγόρευση μεταγραφών να ισχύσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.