ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κίνδυνος να μείνει χωρίς γραφείο Τύπου ο Παναθηναϊκός

Μετά την απομάκρυνση του Σταμάτη Γαρρή και Ανδρέα Δρουκόπουλου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μείνει χωρίς δημοσιογράφο για το γραφείο Τύπου.

Κίνδυνος να μείνει χωρίς γραφείο Τύπου ο Παναθηναϊκός

Η κατάσταση στην ομάδα και η οικονομική αβεβαιότητα κάνει διστακτικούς δημοσιογράφους, στους οποίους απευθύνεται το τριφύλλι, να αναλάβουν τη θέση. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι υπάλληλοι είναι “μέσα” 6-8 μήνες και πολύ δύσκολα θα δεχθεί κάποιος να αναλάβει ένα τέτοιο δύσκολο πόστο, σε μια τέτοια εποχή. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι βάσει κανονισμού απαγορεύεται ομάδα να μην έχει άνθρωπο για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν. Για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία, χρέη γραφείου Τύπου θα αναλάβει ο Σπύρος Βλάχος, ο οποίος στο διάστημα που εργάζεται στην ΠΑΕ έχει κάνει σχεδόν τα πάντα, βάζοντας “πλάτη” σε ό, τι του ζητηθεί!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.