ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Χαμός στη βαθμολογία – Η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Μεγάλη μάχη για την πρώτη τετράδα. Δείτε τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και τη βαθμολογία.

Euroleague: Χαμός στη βαθμολογία - Η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Αντί να ξεκαθαρίσει, μπλέχτηκε ακόμη περισσότερο η κατάσταση όσον αφορά τη «μάχη» για την τέταρτη θέση, καθώς έπειτα από το πέρας της 23ης αγωνιστικής έχουμε τέσσερις ομάδες στο ίδιο ρεκόρ!

Ο… συνωστισμός για την τέταρτη θέση προκαλείται από την τετράδα των Παναθηναϊκού – Χίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης και Ζαλγκίρις, οι οποίες βρίσκονται πλέον στο 14-9, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε του «τριφυλλιού», η Ρεάλ πήρε άνετο «διπλό» στη Βαρκελώνη όπως και η Ζαλγκίρις στην Πόλη επί της Εφές.

Πλέον η κατάσταση έχει ως εξής: 4η η Ρεάλ, 5η η Ζαλγκίρις, 6η η Χίμκι και 7ος ο Παναθηναϊκός.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια 93-86 Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 89-70 Ολυμπιακός – Βαλένθια 80-70 Μάλαγα – Μακάμπι 83-69 Χίμκι – Παναθηναϊκός 78-61 Εφές – Ζαλγκίρις 70-86 Μπάμπεργκ – Ερυθρός Αστέρας 86-62 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 74-101

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...