ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο λογαριασμός που φανερώνει την αλήθεια για την Euroleague και τον ρόλο της

Όποιος έχει λογαριασμό στο instagram και φυσικά... αντέχει την αλήθεια, δεν έχει παρά να επισκεφθεί τον λογαριασμό που αποκαλύπτει αρκετά για τον ρόλο της Euroleague.

Ο λογαριασμός που φανερώνει την αλήθεια για την Euroleague και τον ρόλο της

Η αντιμετώπιση την οποία τυγχάνει ο Παναθηναϊκός από την Euroleague είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με όσα λαμβάνουν οι υπόλοιπες ομάδες πρώτης γραμμής. Το γεγονός αυτό το βλέπουν ακόμη και όσοι δεν παρακολουθούν συχνά τα ματς του θεσμού.

Τη σεζόν που διανύουμε οι αποδείξεις επί τούτου είναι σαφώς περισσότερες, με τον Παναθηναϊκό να φωνάζει δικαίως, βλέποντας ότι η Euroleague κάνει τα «στραβά μάτια» σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, προσπαθώντας να υποβαθμίσει τον ρόλο αλλά και την υπόσταση του εξάστερου.

Αντιθέτως, η διοργάνωση δείχνει πως αντιμετωπίζει εντελώς διαφορετικά τον έτερο εκπρόσωπο της χώρας μας στον θεσμό, τον Ολυμπιακό και δεν είναι λίγες οι φορές που το γεγονός αυτό γίνεται απροκάλυπτα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.887 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, το διαδίκτυο έχει την ικανότητα να προσφέρει όλα τα ντοκουμέντα τα οποία χρειάζονται ώστε να πειστεί μέχρι και ο πιο… αδαής για όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Ο λογαριασμός στο instagram ”paobc legacy” παραθέτει την αλήθεια μέσα από δεκάδες βίντεο.

Όποιος αντέχει την αλήθεια, δεν έχει παρά να επισκεφθεί το paobc legacy

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...