ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΑ ΑΚΡΑ

Από συμβολική αποχή μέχρι απεργία!

Οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν τα πράγματα στα... άκρα, αν η διοίκηση δεν φανεί ξανά συνεπής στο θέμα των πληρωμών.

Από συμβολική αποχή μέχρι απεργία!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χθες το απόγευμα εξέδωσαν ανακοίνωση λόγω της καθυστέρησης στην καταβολή των οφειλομένων τους και τη συνεχόμενη κοροϊδία της διοίκησης Αλαφούζου. Την ίδια στιγμή εχθές ο Βασίλης Κωνσταντίνου επισκέφθηκε το Κορωπί και δεσμεύτηκε ότι  θα γίνουν πληρωμές την 1η Μαρτίου, αν ωστόσο φανεί ασυνεπής ξανά η διοίκηση, οι παίκτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να πάρουν… μέτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι να φτάσουν το θέμα στα άκρα. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο εκδοχές σχετικά με το πως θα κινηθούν οι πράσινοι αν η διοίκηση είναι και πάλι ασυνεπής. Από τη μία λοιπόν το πιο απλό είναι να κάνουν αποχή για μία ώρα και η άλλη εκδοχή είναι να κάνουν απεργία για 1-2 μέρες από τις προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.