ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertising

Ο Ντένμον πιο συγκεντρωμένος, ο Ντένμον!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τους πράσινους που ζήλεψαν το θερμόμετρο της Μόσχας και τον Αμερικανό που ήταν άκουσον, άκουσον πιο συγκεντρωμένος απ’ όλους.

Ο Ντένμον πιο συγκεντρωμένος, ο Ντένμον!

Οι «πράσινοι» κοίταξαν το θερμόμετρο πριν μπουν στο κλειστό και είπαν να αντιγράψουν τη θερμοκρασία εντός του γηπέδου έτσι για να γουστάρουμε όλοι! Μείον 17 στον αέρα τόσο και στο παρκέ. «Ωραία» πράγματα για έναν «τελικό». «Τέλεια» για την ακρίβεια. Να παίζεις το μισό πλεονέκτημα στη Μόσχα και εσύ να εμφανίζεις αυτή την αποκαρδιωτική, απ’ όλες τις απόψεις, εικόνα. Δεν είναι τόσο η ήττα (που στην προκειμένη περίπτωση είναι) αλλά η εικόνα. Απαράδεκτη. Δεν υπάρχει άλλη λέξη ν’ αποτυπώσει το 40λεπτο κόντρα στην Χίμκι που δεν κατάπινε σπαθιά απλά ήταν πιο συγκεντρωμένη και κέρδισε δικαιότατα.

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ