ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πεντάδα περνάει από τα ντέρμπι

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στη Super League.

Η πεντάδα περνάει από τα ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο, γεγονός που οδήγησε στην μίνι-εκτόξευσή του στη βαθμολογία της Super League.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον στην 6η θέση με 30 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον 5ο Πανιώνιο, γεγονός που φέρνει αρκετά κοντά το «τριφύλλι» στην είσοδό του στην πρώτη πεντάδα. Στόχος  ο οποίος αποτελεί το μίνιμουμ ώστε να κλείσει όσο το δυνατόν πιο καλά μια αρκετά επίπονη σεζόν, έστω κι αν, όπως ανέφερε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, είναι σχεδόν απίθανη η αποφυγή τιμωρίας από την UEFA.

Παρατηρώντας το πρόγραμμα, βλέπουμε ότι το «τριφύλλι» έχει μια ανηφόρα να διανύσει εάν θέλει να πιάσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα, καθώς έχει μπροστά του τρία ντέρμπι και ένα ματς κόντρα στον Ατρόμητο στα εναπομείναντα επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

24η αγωνιστική (4/3): Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 25η αγωνιστική (10/3): Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 26η αγωνιστική (18/3): ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 27η αγωνιστική (1/4): Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 28η αγωνιστική (22/4): Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 29η αγωνιστική (29/4): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 30η αγωνιστική (6/5): Παναθηναϊκός – Ξάνθη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...