ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Η ανακοίνωση τα λέει όλα – Πήραμε διαβεβαιώσεις και περιμένουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

Ουζουνίδης: «Η ανακοίνωση τα λέει όλα - Πήραμε διαβεβαιώσεις και περιμένουμε»

Οι δηλώσεις Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και το κερδίσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε, ήμασταν νευρικοί και δεν ήμασταν ήρεμοι. Δεν κάναμε σωστά κάποια πράγματα και ήταν λογικό όσο δεν παίζαμε καλά να πάρει θάρρος ο αντίπαλος και να ανέβει στο γήπεδο. Τα διορθώσαμε αυτά στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε καλύτερες συνεργασίες κι εκτός των δύο γκολ θα μπορούσαμε κι άλλα τέρματα. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση, έχουμε ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση και είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν είχαμε καλές θέσεις στο γήπεδο. Είχαμε αλλάξει τον Λουντ με τον Μουνιέ και θέλαμε να μπαίνουν προς τα μέσα στη δεύτερη ζώνη, έτσι μπήκε και το γκολ. Η διάθεση για γρήγορο γκολ στην αρχή τους έκανε πιο νευρικούς. Δεν τολμήσαμε να πιέσουμε και υπήρχε νευρικότητα. Τα διορθώσαμε, βάλαμε τα γκολ και είχαμε καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα με τις προσθήκες, την επιστροφή του Κουλιμπαλί και την είσοδο του Κουρμπέλη θα έχουμε περισσότερες επιλογές στη διάθεσή μας».

Για την ανακοίνωση των παικτών για τη διοίκηση: «Νομίζω ότι η ανακοίνωση τα λέει όλα. Καλύτερα να ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές, ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, θέλουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Πήραμε διαβεβαιώσεις και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει για να μην έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.149 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...