ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα: «Χαρούμενος για το γκολ, πάμε για τη νίκη στο Καραϊσκάκη»

Οι δηλώσεις του σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Λαμίας, Εμάνουελ Ινσούα.

Ινσούα: «Χαρούμενος για το γκολ, πάμε για τη νίκη στο Καραϊσκάκη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμάνουελ Ινσούα στην κάμερα της Nova:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, η αλήθεια είναι ότι καιρό είχαμε να κάνουμε δύο διαδοχικές νίκες. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά, κερδίσαμε δίκαια τους τρεις βαθμούς, νικήσαμε, παίξαμε πάρα πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση, όλη η ομάδα σαν ένα σύνολο έπαιξε πάρα πολύ καλά και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος κι αυτό είναι μια καλή αρχή ενόψει του επόμενου αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Οι αμυντικοί, όντως, δεν το συνηθίζουμε αυτό, αλλά πραγματικά εγώ είχα μια μεγάλη, μπόρεσα πήραν την μπάλα, κοντρόλαρα, σούταρα και πέτυχα αυτό το γκολ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί έβαλα το πρώτο γκολ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πολύ αισιόδοξος».

Για τις προτροπές των οπαδών να νικήσουν τον Ολυμπιακό και αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει το «διπλό» παρά το προβλήματά του: «Όλα τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά. Μπορεί μια ομάδα να τα καταφέρνει στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά πάντα τα ντέρμπι έχουν ξεχωριστή σημασία. Από εκεί και πέρα καλούμαστε την επόμενη εβδομάδα να παίξουμε κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, όπως λέγεται και θα πάμε εκεί για τη νίκη. Βεβαίως είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι προερχόμαστε ήδη από νίκη, την αποψινή εντός έδρας και σκοπός είναι να νικήσουμε, ώστε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους και γενικότερα στον σύλλογο. Έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας να προετοιμαστούμε, βεβαίως ξέρουμε ότι κι ο αντίπαλος δεν είναι στην καλύτερη περίοδο αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.034 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ανακοίνωση των παικτών εναντίον της διοίκησης: «Πάντοτε όλοι οι παίκτες πέρα απ’ το παιχνίδι που είναι ο βασικός μας στόχος, είμαστε και επαγγελματίες. Από εκεί και πέρα αυτό που κάνουμε είναι να επιτελούμε τη δουλειά μας, το καθήκον μας 100%. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, για όλους μας και ακριβώς το κάναμε για να δείξουμε ότι παρόλες τις δυσκολίες εδώ βρισκόμαστε, εδώ είμαστε και θα προσπαθήσουμε, αυτοί που μείναμε θα κάνουμε το καλύτερο. Είναι μία ανακοίνωση που είχε σκοπό να δείξει τον τρόπο σκέψης και των παικτών και για όλα όσα συμβαίνουν και με τους παίκτες και με το προπονητικό τιμ και με τους υοαλλήλους της ομάδας, ουσιαστικά θα θέλαμε να δέιξουμε ποιες είναι οι δικές μας απόψεις σε αυτή την κατάσταση. Πρωταρχικός μας στόχος είναι μέσω αυτής της ανακοίνωσης να βρεθεί μια λύση. Είμαι πεπεισμένος ότι πραγματικά θα βρούμε λύση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...