ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκινητικός Μουνιέ: «Ο Παναθηναϊκός με βοήθησε στα δύσκολα, θα το ανταποδώσω»

Κατάθεση ψυχής από τον Γάλλο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Άντονι Μουνιέ, μετά τη νίκη επί της Λαμίας στη Λεωφόρο.

Συγκινητικός Μουνιέ: «Ο Παναθηναϊκός με βοήθησε στα δύσκολα, θα το ανταποδώσω»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άντονι Μουνιέ στην κάμερα της Nova:

«Μετά από πολύ καιρώ σκόραρα, αν και δεν ήμουν έτοιμος 100% ήθελα να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά από αυτή με την Λάρισα εκτός έδρας. Στόχος μας είναι να καταλάβουμε την 5η θέση, έχουμε δύο συνεχόμενες νίκες, οπότε νομίζω ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και να συνεχίσουμε έτσι.

Για πρώτη φορά στην καριέρα μου έμεινα τόσο μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων, με βοήθησε η καλή δουλειά των φυσιοθεραπευτών και τους είχα πει ότι αν σκοράρω, θα πάω να το γιορτάσω μαζί τους, όπως και έγινε. Ήταν μια επιθυμία που είχα προκειμένου να τους ευχαριστήσω, διότι οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να είναι στη σκιά, αλλά βρίσκονται πάντοτε δίπλα μου, καθημερινά, με βοηθάνε πολύ και χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει να πετύχω αυτά που πέτυχα στο αποψινό παιχνίδι.

Η πρώτη μου σεζόν στην Ιταλία πήγε καλά, μετά όμως υπήρξε αλλαγή προπονητή στην ομάδα μου, παραγκωνίστηκα, βρέθηκα σε μια κατάσταση στην οποία έπρεπε να δουλέψω αρκετά πνευματικά. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε το χέρι του σε μια δύσκολη στιγμή για εμένα, το δέχθηκα, ήρθα εδώ για να ανταποδώσω εκείνη τη βοήθεια του συλλόγου. Στα 30 μου πλέον, δεν είμαι μεγάλος σε ηλικία και θα βρίσκομαι εδώ όσο μου το επιτρέπει το σώμα μου για να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό και ίσως ένα νέο ξεκίνημα για μένα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν θέλω να στείλω κανένα μήνυμα στον Μιραλάς, έχουμε έναν σημαντικό αγώνα την Κυριακή με τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη στην Λάρισα και την αποψινή πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες. Πάντοτε τα ντέρμπι είναι σημαντικά, οι συμπαίκτες μου μου έχουν μιλήσει για τη σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτό που έχω μάθει εγώ από μικρός είναι ότι τέτοιους αγώνες δεν τους παίζεις, τέτοιους αγώνες τους κερδίζεις. Ουδέν σχόλιο σχετικά με την ανακοίνωση που βγάλαμε οι ποδοσφαιριστές.

Ήμουν νέος τότε στην Λιόν, αισθανόμουν δυνατός, τώρα είμαι ακόμα δυνατότερος και όσο μου το επιτρέψει το σώμα μου, αλλά και με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να κάνω καλές εμφανίσεις όπως αυτή που έκανα απόψε. Σχετικά με το γκολ που πέτυχα, μου έμαθαν από μικρό πως όταν μπαίνω στην περιοχή και έχω εγώ την μπάλα, εγώ αποφασίζω, οι αμυντικοί έχουν τον φόβο, σκέφτονται μήπως κάνουν πέναλτι. Είδα τη στιγμή, τη δυνατότητα που υπήρξε για γκολ, ήταν μια γρήγορη μπαλιά και ένα ξαφνικό σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε καν να αντιδράσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.