ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα highlights της νίκης επί της Λαμίας στη Λεωφόρο (vid)

Τα δύο υπέροχα γκολ από Μουνιέ και Ινσούα αλλά και οι καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι με τη Λαμία.

Τα highlights της νίκης επί της Λαμίας στη Λεωφόρο (vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο και έκανε άλμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα, φτάνοντας στο -2 από την 5η θέση και τον Πανιώνιο.

Τα γκολ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη σημείωσαν οι Μουνιέ στο 48ο και Ινσούα στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με την ομάδα από τη Φθιώτιδα.

Δείτε τα highlights εδώ

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.873 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...