Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν σταματημό. Πέραν όλων των παικτών στους οποίους χρωστάει χρήματα το τριφύλλι, χρωστάει και στον Αντρέα Στραματσόνι.

Όπως αναφέρει η «LiveSport» ο Ιταλός τεχνικός είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό για αποπληρωμή σε 33 δόσεις, ενώ ζητάει από το τριφύλλι να καταβάλει 182.000 στο ελληνικό Δημόσιο καθώς ισχυρίζεται πως η ομάδα πρέπει να αποπληρώσει την εφορία.

Αναλυτικά όσα έστειλε ο δικηγόρος του Στραματσόνι στην πράσινη ΠΑΕ:

«Έχοντας λάβει υπόψιν μας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του συλλόγου η πρότασή σας απορρίπτεται σε όλο της το εύρος. Η μη συνεργασία από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον κ. Στραματσόνι. Σας ζητάμε να καταβάλλεται στον τραπεζικό του λογαριασμό όλο το ποσό το οποίο προέρχεται από την συνεργασία σας», αναφέρεται στην επιστολή η οποία καταλήγει: «σε περίπτωση που ο σύλλογός σας δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, μας έχει ήδη δοθεί εντολή από τον πελάτη μας να προχωρήσουμε αμέσως σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών και δικαστικών οργάνων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση».

Επίσης, ο Στραματόνι πλήρωσε την 1η και 2η δόση, μαζί και με το πρόστιμο που επιβλήθηκε λόγο της καθυστέρησης, με τον δικηγόρο του Ιταλού να στέλνει τα αποδεικτικά στοιχεία στον πρόεδρος της ΠΑΕ.

Τέλος λεφτά οφείλονται και στους συνεργάτες του Ιταλού!