ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δώνης: “Τιμή και όνειρο το περιβραχιόνιο του Παναθηναϊκού”

Ο Χρήστος Δώνης μιλάει για την υπερηφάνειά του που φόρεσε το περιβραχιόνιο του Παναθηναϊκού, για τη δική του απόδοση, αλλά και για τη δύσκολη προσπάθεια στον Παναθηναϊκό.

Δώνης:

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τη Λαμία: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας, έπρεπε να το πάρουμε. Έχουμε στόχο την πέμπτη θέση αλλά έχουμε πει ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Η Λαμία είναι μία ομάδα που μας δυσκολεύει. Όπως είδαμε και στο Κύπελλο παίζει κλειστά. Προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα μας περίμενε στο δικό της μισό. Στο α’ δεν πήγαμε τόσο καλά αλλά στο β’ παίξαμε καλύτερα, βάλαμε το πρώτο γκολ στην πρώτη ευκαιρία μας, μετά βάλαμε και το δεύτερο και τελείωσε εκεί το ματς».

Για το τι τους λέει ο κόσμος: «Οι πιο πολλοί μας λένε να κάουμε υπομονή. Ο σύλλογος περνά μία δύσκολη κατάσταση, εμείς με τον κόσμο προσπαθούμε να τον βγάλουμε από το αδιέξοδο. Τα περισσότερα μηνύματα είναι θετικά, σίγουρα υπάρχει κριτική όταν δεν κανουμε καλά ματς, στον Παναθηναϊκό είμαστε, αλλά τα περισσότερα είναι θετικά».

Για την ανακοίνωση των παικτών: «Το είχαμε αποφασίσει εδώ και καιρό. Δεν είναι κάτι κραγυαλέο, όλος ο κόσμος ξέρει τι συμβαίνει, αλλά θελαμε να δώσουμε το δικό μας μήνυμα και στον κόσμο. Σε μία ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες, υπάρχουν φυσιοθεραπευτές, μάγειρες, όλοι. Μιλάμε για ποσά 500 ευρώ που αν μείνεις απλήρωτος 2-3 μήνες είναι πολύ σημαντικό. Όλοι οι παίκτες που βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό κοιτάμε μόνο το καλό της ομάδας, θα μπορούσαμε να κάνουμε προσφυγή και να φύγουμε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι είναι αρχηγός: «Είναι τιμή για μένα το περιβραχιόνιο. Ήταν μεγάλο όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Έχει όμως και ευθυνες. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη κατάσταση. Έτυχε να είμαι ένας από τους αρχηγούς και προσπαθώ για το καλύτερο».

Για το ότι παίζει σέντερ φορ: «Σέντερ φορ δεν είχα παίξει ποτέ. Στις ακαδημίες έπαιζα στόπερ δεν μου πολυάρεσε, ήθελα πιο μπροστά αλλά με έβαλαν εκεί για να σκληραγωγηθώ. Σέντερ φορ δεν είχα παίξει ποτέ».

Για το τι του είπε ο Ουζουνίδης όταν τον έβαλε πρώτη φορά επιθετικό: «Με την Ξάνθη δεν μου είπε κάτι, μου λέει θα είσαι ένας από τους δύο μπροστά κι εγώ του είπα εντάξει. Μετά έβλεπα ότι το είχε περισσότερο στο μυαλό του. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει, είμαι επιθετικογενής και μου αρέσει να κυνηγάω το γκολ».

Για τον Μουνιέ: «Έχει ποιότητα σαν παίκτης, είναι πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι και ελπίζουμε να είναι υγιής».

Για το γεγονός ότι παίζει και με πλάτη: «Στη θέση που έπαιζα δεν έπαιζα ποτέ με πλάτη. Αρχίζω και το βελτιώνω. Εξοικοιώνομαι με τον χώρο, έχεις άλλες επαφές με τον αντίπαλο, τρως πιο πολύ ξύλο. Μου κάνει καλό νομίζω».

Για τον Ινσούα: «Βοηθάει πολύ αμυντικά, είναι σκληρός παίκτης. Επιθετικά είναι ικανός να σουτάρει και εύχομαι κι αυτός να είναι υγιής και να μας βοηθήσει περισσότερο».

Για το ποιοι από αυτούς που έφυγαν λείπουν πιο πολύ: «Όλα τα παιδιά που έφυγαν βοηθούσαν, σίγουρα είναι μεγάλη η απουσία του Βιγιαφάνιες, ήταν ένας παίκτης που δημιουργούσε ευκαιρίες από μόνος του. Τα παιδιά που όμως που είμαστε εδώ αυτή την στιγμή δίνουμε το 100%».

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού: Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλά στα μετόπισθεν. Θα πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια, είναι δύσκολα με καλές ομάδες».

Για το γεγονός ότι πιθανότατα ο Παναθηναϊκός δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη: «Όλοι όσοι γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό από παλιά τον βλέπαμε να τα πηγάινει μια χαρά με μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Αν γίνει αυτό θα πρέπει φέτος να βγούμε Ευρώπη για να σβήσουμε την τιμωρία του χρόνου».

Για το αν είναι πιο δύσκολη η φετινή χρονιά ή αυτή με τον Ηρακλή: «Με τον Ηρακλή ήταν πολύ δύσκολη χρονιά γιατί ερχόμουν από σεζόν που δεν είχα παιχνίδια στα πόδια μου. Σιγά – σιγά με βοήθεια του κύριου Παντελίδη κατάφερα να πάρω παιχνίδια και να πάω στον Παναθηναϊκό. Τα ίδα προβλήματα τα έχουμε και τώρα, αλλά είναι διαφορετικό γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγαλύτερη ομάδα και τα προβλήματα είναι ακόμα μεγαλύτερα, οπότε η δυσκολότερη κατάσταση είναι αυτή στον Παναθηναϊκό».

Για το κλίμα στον Ηρακλή: «Οι περισσότεροι ήμασταν μικροί Έλληνες, αλλά και οι ξένοι όπως ο Περόνε ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα και είχαμε πολύ καλά αποδυτήρια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...